› Bubblegum
Strain: Bubblegum
Breeder: Kera Seeds
Location: indoor, outdoor
Type: mostly indica
Flowering: ~60 days
Only female seeds.

Kera Seeds - Bubblegum

Onder rokers staat Bubblegum bekend om haar unieke, sappige smaken en haar krachtige, euforische highs. Hoewel ze geroemd wordt om haar Sativakwaliteiten, veroorzaakt Bubblegum ook een sterke, lichamelijke stone. De mix van een hoogvliegende high maakt Bubblegum de perfecte soort voor een allround ontspanning - uitstekend om met vrienden te delen of om wat voor jezelf te bewaren voor op een regenachtige dag. Vanuit een medisch perspectief gezien staat Bubblegum erom bekend dat ze stress, angst en pijn vermindert. Ze is erg krachtig en kan makkelijk diegenen verdoven die behoefte hebben aan emotionele en fysieke ontlasting.

Bubblegum is een plant met Amsterdamse genen. Het genenpakket is meer uit Sativa dan uit Indica samengesteld, maar het effect is een zeer plezierige mix van stoned en high zijn.
Bubblegum kan op twee manieren groeien. Als een plant met een lange paalachtige structuur met een minimale hoeveelheid zijtakken of als een kerstboom met veel meer vertakkingen. Als ze op de eerste manier groeit, dan wordt over het algemeen aangeraden om een vroege bloei te stimuleren door te knippen, een sea of green methode is goed geschikt hiervoor. Degenen met vertakkingen kun je laten rijpen, en hoewel dit langer duurt zul je veel betere resultaten zien met betrekking tot de oogst. In het algemeen heeft een pure Bubblegumplant in de binnenkweek 56-63 dagen nodig en zou ze in de buitenkweek midden/eind oktober klaar moeten zijn voor de oogst. Binnen bedraagt de opbrengst ongeveer 300-450 g/mē, afhankelijk van de omstandigheden. Ze is een geweldige keus voor de kenners en zal goed passen in ieders speciale collectie. Als je haar binnen kweekt geeft een kweekmethode met aarde de beste resultaten over het algemeen.

THC: 19%
CBD: No
Yield when grown indoors: Medium
Yield when grown outdoors: Medium
Height when grown indoors: No
Height when grown outdoors: No
Blooms: 8 - 9 weeks
Harvest: October
Genetic background: No
Sativa - Indica: 60% Sativa 40% Indica

Where can you get this strain?

Bubblegum from Kera Seeds is available only as feminized seeds. Regular seeds are not available at the moment. In 5 seedbanks, we found 27 offers between EUR 6.83 and EUR 489.74

1 x feminized 3 x feminized 5 x feminized 10 x feminized 15 x feminized 20 x feminized 30 x feminized 40 x feminized 50 x feminized 60 x feminized 100 x feminized
Discount Cannabis Seeds - - - - - - -
Original Seeds Store -
Discreet Seeds - - - - - - -
Herbies Head Shop - - - -
Oaseeds - - - - - - - - -

Strain Lineage / Genealogy

Some more breadcrumbs:

› Bubblegum (Kera Seeds)

Upload your info about this strain here: